Gratis belastingadvies van onze juristen.

Wij bieden onze klanten een heel jaar gratis belastingadvies. Doe jij je belastingaangifte via Bokkz en wil je belastingadvies over je belastingaangifte of over je toeslagen? Dan kan je je vraag stellen aan onze juristen. Je krijgt dan per e-mail antwoord van ons.


Onze belastingadviseurs geven gratis antwoord op je belastingvraag.

Ben je met je aangifte bezig en heb je een belastingvraag? Laat deze dan gratis beantwoorden door onze belastingadviseurs. We geven je per e-mail zo snel mogelijk een antwoord.

Ook kunnen we je vraag en het antwoord geheel anoniem opnemen in onze database. Zo heb je niet alleen zelf profijt van het antwoord, maar help je iedereen die met een vergelijkbare vraag zit.


Wie zitten er achter Bokkz?

Bokkz is een initiatief van belastingadviseurs om hun kennis voor een groot publiek toegankelijk te maken. Iedere particulier en zzp’er krijgt hulp om eenvoudig en voordelig de aangifte inkomstenbelasting in te vullen.

Lees meer over Bokkz

Ben je nog niet naar tevredenheid geholpen?

Neem dan maar even contact op met onze klantenservice. Die is van maandag tot en met vrijdag van 10:00u tot 16:00u bereikbaar op 085 - 4016 516 (lokaal tarief). Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mailbericht sturen naar helpdesk@bokkz.nl.

Je belastingen leuker en makkelijker?

Nee, bedankt.

Maar stuur me wel af en toe de gratis belastingtips als ik echt belasting kan besparen.

   

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 25. Zonder abonnement.

Aanmelden