Informatie over je account

Wij vinden veiligheid net zo belangrijk als jij. Het gaat hier immers wel om persoonlijke en vertrouwelijke informatie.

Daarom heeft Bokkz een goed security plan opgesteld en uitgevoerd. Daarbij moet je denken aan het volgende:
- inloggen in Bokkz doe je met een geldig e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord dat aan onze veiligheidseisen moet voldoen;
- je wordt na het aanmaken van je account eenmalig gevraagd je e-mailadres te verifiëren;
- Bokkz maakt gebruik van de meest veilige versleutelde verbinding (SSL). Hiervoor is een certificaat aan ons afgegeven door GeoTrust. Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen met een AES-encryptie. Data is onleesbaar voor Bokkz. Je herkent de veilige verbinding aan de groene browserbalk;
- al onze servers staan op een beveiligde locatie in Nederland. Dit zijn beveiligde datacenters die 24/7 bewaakt worden en voldoen aan alle daarvoor geldende normeringen. Er wordt er elke dag een back-up gemaakt van de database van Bokkz;
- uitgangspunt van Bokkz is dat gegevens zorgvuldig behandeld en verwerkt worden. Wij zijn daarom ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1560037. Deze overheidsinstantie controleert op de juistheid van verwerking van gegevens;
- wil je stoppen met Bokkz? Alleen jijzelf kunt je account bij Bokkz verwijderen;
- persoonlijke informatie die ingevoerd wordt in Bokkz blijft alleen voor de gebruiker beschikbaar. Bokkz zal nooit persoonlijke gegevens doorgeven of verkopen aan derde partijen.

Kijk voor meer zaken over privacy bij ons privacybeleid.
Uiteraard is privacy voor Bokkz net zo belangrijk als voor jou. Daarom hebben wij een stringent privacybeleid opgesteld. Lees meer hierover op onze speciale privacypagina. Enkele belangrijke privacypunten zijn:
- Persoonlijke informatie die ingevoerd wordt in Bokkz blijft alleen voor de gebruiker beschikbaar.
- Bokkz zal nooit persoonlijke gegevens doorgeven of verkopen aan derde partijen.

Uitgangspunt van Bokkz is dat gegevens zorgvuldig behandeld en verwerkt worden. Wij zijn daarom ingeschreven bij het Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer 1560037. Deze overheidsinstantie controleert op de juistheid van verwerking van gegevens.

Wil je stoppen met Bokkz? Alleen jijzelf kunt je account en daarmee ook de gegevens van je online aangiften verwijderen.
De gegevens van Bokkz worden in de cloud bewaard. De cloud wordt gebruikt voor steeds belangrijkere data en door steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen. Net als deze partijen hebben ook wij een duidelijke behoefte aan bepaalde normen om een service level te garanderen. Op basis van deze behoefte hebben wij gekozen voor servers die een audit traject voor de ISO 27001 (IT security management) hebben doorlopen.

Alle data staat dan ook op Nederlandse servers in beveiligde datacenters die 24/7 worden bewaakt. De datacenters voldoen aan normeringen zoals:
- ISO 27001;
- NEN 7510;
- CloudControls;
- Geen Patriot Act.
Bokkz bewaart de gegevens van je online belastingaangifte zolang je een account bij Bokkz hebt. Daarnaast is de fiscale bewaarplicht momenteel 7 jaar. Dat betekent dat Bokkz verplicht is de verzonden aangifte aan de Belastingdienst en de daaraan ten grondslag liggende gegevens minimaal 7 jaar te bewaren.

Meer informatie over je account bij:Mail je vraag naar ons!

Als je een vraag hebt kun je ons gewoon mailen, 24 uur per dag – 7 dagen per week. Stuur je mail naar info@bokkz.nl en we helpen je zo snel mogelijk. Wij kunnen je in de meeste gevallen sneller en beter helpen dan via de telefoon (lees meer …).