Verwijderen van je account

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je Bokkz-account wilt verwijderen. Eenmaal verwijderd betekent dat de verwijderde gegevens niet meer hersteld kunnen worden.

Let wel op: Wanneer je er voor kiest om je account te verwijderen, worden al je aangifte- en andere gegevens definitief verwijderd!

Het verwijderen van je account doe je via de optie ‘INSTELLINGEN’. Deze vind je wanneer je inlogt in je Bokkz-account rechtsboven in beeld. Bij de zichtbare mogelijkheden kies je dan voor ‘Account verwijderen’. Vul daar je wachtwoord in en klik op verwijderen.
Net zoals wij geen inzage hebben in de gegevens van gebruikers, kunnen wij ook geen accounts van gebruikers verwijderen. De privacy en veiligheid van de accounts en de daarin voorkomende data vergen dat het verwijderen van accounts alleen gedaan kunnen worden door de gebruiker zelf.
Oeps, dat is vervelend.

Neem contact op met de medewerkers van onze Helpdesk. We gaan samen met jou kijken wat we kunnen doen om de schade te beperken en jouw fiscale zaken in beeld te krijgen. Ga voor de contactgegevens van de Helpdesk naar onze contactpagina.

Meer informatie over je account bij:Mail je vraag naar ons!

Als je een vraag hebt kun je ons gewoon mailen, 24 uur per dag – 7 dagen per week. Stuur je mail naar info@bokkz.nl en we helpen je zo snel mogelijk. Wij kunnen je in de meeste gevallen sneller en beter helpen dan via de telefoon (lees meer …).