Wijzigen van je account

Je e-mailadres is een belangrijk gegeven binnen Bokkz. Daarmee log je niet alleen in in je Bokkz-account, maar corresponderen wij ook met jou als gebruiker. Je ontvangt op dat adres alle berichten over je belastingaangiften, je belastingaanslagen, onze nieuwsbrieven etcetera.

Het wijzigen van je e-mailadres is eenvoudig. Nadat je ingelogd bent, kun je bij instellingen je e-mailadres zelf wijzigen. Nadat je het gewijzigd hebt, log je voortaan in met het gewijzigde e-mailadres.

bokkz-wijzigen-e-mailadres
Uiteraard is je wachtwoord een belangrijk gegeven binnen Bokkz. De privacy en veiligheid van je persoonlijke en financiële gegevens in je belastingaangifte dienen natuurlijk optimaal beschermd te worden. Vandaar dat Bokkz gekozen heeft voor het opslaan van alle data op Nederlandse servers in beveiligde datacenters, die 24/7 worden bewaakt. De datacenters voldoen aan normeringen zoals ISO 9001:2008 en ISO/IEC 27001:2005. Dit zijn de hoogste standaarden.

Het door jou gekozen wachtwoord (bij het aanmaken van je Bokkz-account) kun je uiteraard zelf wijzigen. Dit doe je door na het inloggen te klikken op ‘Instellingen’ (rechtsboven). Kies dan voor ‘Wachtwoord wijzigen’ en vul hier je huidige en daarna het nieuwe wachtwoord in.

bokkz-wijzigen-wachtwoord
Je account is een persoonlijk account. Dat wil zeggen dat de belastingaangiften en berekeningen die jij binnen je account aanmaakt, bewaard worden in jouw account. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een aangifte inkomstenbelasting in te vullen voor een ander. Geen probleem.

Ontstaat er de situatie dat jij en je (fiscaal) partner allebei een Bokkz-account hebben en je wilt deze graag samenvoegen in 1 account? Neem dan contact op met de medewerkers van onze Helpdesk. Zij zullen je graag begeleiden bij de mogelijkheden tot samenvoegen van de accounts. Ga voor de contactgegevens van de Helpdesk naar onze contactpagina.

Meer informatie over je account bij:


Onze belastingadviseurs geven gratis antwoord op je belastingvraag.

Ben je met je aangifte bezig en heb je een belastingvraag? Laat deze dan gratis beantwoorden door onze belastingadviseurs. We geven je per e-mail zo snel mogelijk een antwoord.


Heb je nog een vraag?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch elke dag bereikbaar van 10.00u-12.30u en 13.30u-16.00u op 085 - 40 16 516 (lokaal tarief). Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mailbericht sturen naar helpdesk@bokkz.nl.