Waarvoor je betaalt

Wanneer je Bokkz gaat gebruiken, dan geeft dat na betaling recht de onderstaande services. Een heel jaar service voor een heel klein bedrag!

1. Invullen en verzenden van de aangifte met ons gebruikersvriendelijk aangifteprogramma.
Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz is ontworpen door belastingadviseurs die jouw belang voorop stellen. Zo weet je zeker dat je je belastingaangifte optimaal doet. Met een betaling voor een aangiftejaar kun je 3 aangiften van dat jaar doen.

2. Het gebruik van de gegevens van de Belastingdienst.
Het gebruik van Bokkz duurt niet langer dan het gebruik van het online belastingaangifteprogramma van de Belastingdienst. Mede omdat je de gegevens die de Belastingdienst al van je heeft kunt gebruiken. En toch bekijkt Bokkz veel meer voordelige regelingen voor je. Regelingen waar de Belastingdienst je nooit op zal wijzen.

3. Automatisch optimale verdeling tussen partners
Doe je aangifte samen met je partner? Dan mogen jullie bepaalde inkomsten en aftrekposten zo voordelig mogelijk verdelen over jullie aangiften. Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz bevat een uniek algoritme waardoor je altijd automatisch de meest optimale verdeling krijgt.

4. Automatische checks of je niks vergeten bent.
Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz is zo ontworpen dat je tijdens het invullen van je aangifte de vragen krijgt die kijken welke voordelen er voor jou zijn. Zo worden je voordelen optimaal benut zonder dat het moeilijk is.

5. Automatische checks op toeslagen.
Toeslagen zijn tegemoetkomingen van de Belastingdienst op basis van je persoonlijke situatie. Je situatie vul je in bij het doen van je belastingaangifte. Aan de hand van je aangifte checkt Bokkz of je recht hebt op toeslagen.

6. Beoordeling van je recht op middeling.
Bij middeling kijk je wat over de afgelopen drie jaar je gemiddelde inkomen is geweest. Als je over het gemiddelde inkomen minder belasting verschuldigd bent dan dat je hebt betaald, krijg je het verschil terug. Bij Bokkz regel je dit in een handomdraai door de inkomens van de jaren in te voeren. Heb je recht op een teruggaaf wegens middeling? Print dan simpel met Bokkz de brief en berekening.

7. Controle van je aanslag.
Dankzij deze unieke service stuurt de Belastingdienst een kopie van je aanslag naar Bokkz. Bokkz controleert of de aanslag overeenkomt met je belastingaangifte. Als de aanslag onverhoopt niet klopt, dan nemen we contact met je op en maken we gratis bezwaar tegen de aanslag als dat nodig is.

8. Hulp bij vragen van de Belastingdienst.
Vragenbrieven van de Belastingdienst zijn vervelend en leveren stress op. Onze juristen beantwoorden dagelijks dit soort brieven en draaien hun hand er niet voor om. Doe je je aangifte via Bokkz en krijg je een vragenbrief? Dan helpen we je gratis deze brief te beantwoorden.
Je betaalt bij Bokkz niet voor je account, maar voor een aangiftejaar.

Wil je bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting voor het jaar 2017 invullen? Dan betaal je voor je belastingaangifte 2017. Zonder verdere verplichtingen, er is geen sprake van een abonnement. Al gaan we er natuurlijk wel vanuit dat je het jaar erop weer komt.
Natuurlijk wil je samen met je (fiscaal) partner in één aangifte je gegevens invullen en verzenden naar de Belastingdienst. Geen probleem, dat is met Bokkz een stuk leuker en makkelijker. En je hoeft niets extra’s te betalen. De prijs die je betaalt voor de particuliere of ondernemersaangifte geldt voor jullie samen.

Let op! Hoewel je samen de aangifte invult, blijf je natuurlijk elk wel individueel belastingplichtig. Bij de verzending dien je dan ook beide aangiften (aangever & partner) afzonderlijk te verzenden.
De online aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers (zzp'ers) is aanzienlijk uitgebreider dan de aangifte voor een particulier. Hetzelfde geldt voor de directeur-groot aandeelhouder (DGA), die met Box 2 (aanmerkelijk belang) en wellicht ook de terbeschikkingstellingsregeling (TBS) te maken heeft. Daarbij komt het feit dat er bij deze aangiften verhoudingsgewijs vaker en lastiger vragen gesteld worden. Bokkz helpt je als ondernemer en/of DGA graag bij deze vragen.

Voor ondernemers en DGA’s geldt daarom een andere prijs dan voor de particuliere belastingaangifte.

Meer informatie over betalen bij:


Bokkz - Gratis belastingadvies

Onze belastingadviseurs geven gratis antwoord op je belastingvraag.

Ben je klant bij Bokkz en met je aangifte bezig? Heb je een belasting- of algemene vraag? Laat deze dan gratis beantwoorden door onze belastingadviseurs. We geven je per e-mail zo snel mogelijk een antwoord.

Stuur een bericht met je vraag, opmerking etc. met eventuele bijlagen naar ons e-mailadres info@bokkz.nl.


Mail je vraag naar ons!

Als je een vraag hebt kun je ons gewoon mailen, 24 uur per dag – 7 dagen per week. Stuur je mail naar info@bokkz.nl en we helpen je zo snel mogelijk. Wij kunnen je in de meeste gevallen sneller en beter helpen dan via de telefoon (lees meer …).