Klantervaringen van Carlo Konijn

Noodgedwongen moest ik zelf de aangifte inkomstenbelasting realiseren omdat mijn bestaande boekhouder in mijn ogen niet genoeg ervaring had. Via Bokkz kreeg ik een duidelijk verhaal en duidelijke uitleg die mijn twijfels lieten weg varen.

De ervaring met Bokkz was direct zeer positief. Enorm gebruiksvriendelijk, ik kon met alle gegevens van mijn administratie in snel tempo alles invullen. Als ik Bokkz moet omschrijven dan zou ik zeggen: eenvoudig en doeltreffend; als ondernemer ben ik helemaal ontzorgt.

Ik kan Bokkz dan ook aanbevelen aan elke ondernemer die net als ik ontzorgt wil worden. En dat doe ik dan ook. Als ik een collega-ondernemer spreek met betrekking tot administratieve of belasting onderwerpen, dan raad ik altijd Bokkz aan.

Als ondernemer wil ik me focus leggen op alles waar ik goed in ben, mijn kennis van belastingzaken en boekhouden zie ik als boven gemiddelde. Als ik mezelf een paar cursussen en trainingen gun kan ik het allemaal zelf. Echter vind ik het boekhoudkundige niet leuk, het kost tijd en de meeste boekhouders of adviseurs hebben een groot verhaal hoe ze je gaan helpen. Dit is echter heel irritant, ik wil graag in een paar tellen weten ‘Regel je het of niet?’ en natuurlijk dan wel goed ook. Dit is bij Bokkz zo duidelijk en zo simpel, iedereen roept dat ze je ontzorgen. Bij Bokkz voel ik me ontzorgt, ze spreken mijn taal met duidelijke uitleg. En dat is echt ontzorgen voor mij als ondernemer: regelen, inschieten en klaar.”

TERUG NAAR ONDERNEMER

Carlo Konijn is ondernemer/eigenaar van Chi Computers in Heerhugowaard.
www.chicomputers.nl

Ook je belastingaangifte invullen inclusief alle ondernemersvoordelen?

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 60. Zonder abonnement.

Aanmelden