Klantervaringen van Remy Grandjean

Omdat de belastingdienst een eigen programma (online) had vroeg ik mij eerst af wat is de toegevoegde waarde. Echter bleek al snel dat er meer dan alleen inkomstenbelasting berekend wordt. Zo berekent Bokkz ook je recht toeslagen, regelingen etc. Leuk is ook om tijdens het invullen al te zien wat het resultaat kan gaan worden.

Bovendien had ik zo een onderbuik gevoel bij het aangifteprogramma van de belastingdienst. Zo van ze kunnen wel lekker meekijken en zien ook aanpassingen die je doet. Ze zeggen uiteraard dat dit niet zo is, maar is toch een prettiger gevoel om het bij een derde partij te doen die ter zake bekwaam is.

Mijn ervaringen met Bokkz? Super, gemakkelijk programma wat van alle locatie’s te benaderen is (in the cloud). Daarbij een prima naservice als je vragen van de fiscus krijgt en je er geen raad mee weet. Met de aangiften van Bokkz heb ik denk ik het optimale eruit gehaald. Dat het werkt blijkt wel elke keer uit de snelle (voorlopige) aanslagen van de fiscus.

Naast mijn eigen omgeving beveel ik Bokkz ook aan al mijn klanten en bedrijven aan, die de belastingaangiftes voor klanten verzorgen. Maar ook aan bedrijven die administratiesoftware bouwen voor een koppeling te realiseren met Bokzz dat zou het toch wel heel gemakkelijk maken. Ik hoop dat mijn pakket (e-boekhouden.nl) er ook over gaat denken.

Nog wel een leuk punt om te noemen. Ik had een zakelijke vraag over een fiscaliteit, welke van belang kan zijn in mijn eigen volgende aangifte’s en ook dat is geen probleem voor de adviseurs van Bokkz. Je wordt snel, accuraat en vriendelijk geholpen. En dat alles voor een en dezelfde prijs, leuker kan het niet, toch?

terug naar ondernemer

Remy Grandjean, Beek
Eigenaar van Risico Consult
LinkedIn

Ook je belastingaangifte invullen inclusief alle ondernemersvoordelen?

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 60. Zonder abonnement.

Aanmelden