Ontworpen door belastingadviseurs.

Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz is ontworpen door belastingadviseurs die jouw belang voorop stellen. Zo weet je zeker dat je je belastingaangifte optimaal doet. Uit onze onderzoeken blijkt dat gebruikers gemiddeld € 130 meer belasting besparen door gebruik te maken van het online belastingaangifteprogramma van Bokkz.

start-flow


via-gegevens

Gegevens van de Belastingdienst gebruiken.

Het gebruik van Bokkz duurt niet langer dan het gebruik van het online belastingaangifteprogramma van de Belastingdienst. Mede omdat je de gegevens die de Belastingdienst al van je heeft kunt gebruiken. En toch bekijkt Bokkz veel meer voordelige regelingen voor je. Regelingen waar de Belastingdienst je nooit op zal wijzen.


Automatisch optimale verdeling tussen partners.

Doe je aangifte samen met je partner? Dan mogen jullie bepaalde inkomsten en aftrekposten zo voordelig mogelijk verdelen over jullie aangiften. Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz bevat een uniek algoritme waardoor je altijd automatisch de meest optimale verdeling krijgt. Wil je een andere verdeling? Dan kan je de verdeling die Bokkz maakt zelf aanpassen.

verdeling-partners


automatische-check

Automatische checks of je niks vergeten bent.

Belastingaangifte doe je maar een keer per jaar. En dat kan best weer even puzzelen zijn. De belastingregels wijzigen immers ieder jaar opnieuw. Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz is zo ontworpen dat je tijdens het invullen van je aangifte de vragen krijgt die kijken welke voordelen er voor jou zijn. Zo worden je voordelen optimaal benut zonder dat het moeilijk is. Dat levert je tijd en geld op.


Is Bokkz wel geschikt voor mijn situatie?

Het online belastingaangifteprogramma van Bokkz is geschikt voor de particulieren en zzp’ers (ondernemersaangifte). Woon je in het buitenland of krijg je loon of pensioen uit het buitenland? Dan is Bokkz helaas nog niet geschikt voor je. Bokkz is ook niet geschikt voor je als je vennoot bent in een v.o.f., een c.v. of een maatschap. We raden je dan aan het online belastingaangifteprogramma van de Belastingdienst te gebruiken.

situatie-bokkz

Je belastingen leuker en makkelijker?

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 25. Zonder abonnement.

Aanmelden