Bokkz tips

Een heel jaar persoonlijke service zonder extra kosten.

Wij willen je belastingen leuker en makkelijker maken. Dat doen we voornamelijk online, zodat we je voor een lage prijs een goede kwaliteit kunnen bieden. Maar soms vraagt je situatie iets meer toelichting. Ook dan staan onze juristen voor je klaar.

Lees meer over advies

Controle van je belastingaanslag.

Dankzij deze unieke service stuurt de Belastingdienst een kopie van je aanslag naar Bokkz. Bokkz controleert of de aanslag overeenkomt met je belastingaangifte. Als de aanslag onverhoopt niet klopt, dan nemen we contact met je op en maken we gratis bezwaar tegen de aanslag als dat nodig is.

Lees hoe deze service werkt

Bokkz krijgt ondersteuning van de Belastingdienst

Gratis hulp bij vragen van de Belastingdienst.

Vragenbrieven van de Belastingdienst zijn vervelend en leveren stress op. Onze juristen beantwoorden dagelijks dit soort brieven en draaien hun hand er niet voor om. Doe je je aangifte via Bokkz en krijg je een vragenbrief? Dan helpen we je gratis deze brief te beantwoorden. Ook als het een hele lastige brief is!


Gratis belastingtips.

Belasting besparen kan heel makkelijk, en zelfs leuk zijn. Maar je moet wel op het juiste moment iets doen. De adviseurs van Bokkz weten precies hoe je zo voordelig mogelijk kan omgaan met je belastingen. Ongeveer 10x per jaar geven we onze geheimen prijs in een e-mail.

Je belastingen leuker en makkelijker?

Nee, bedankt.

Maar stuur me wel af en toe de gratis belastingtips als ik echt belasting kan besparen.

   

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 25. Zonder abonnement.

Aanmelden