Klantervaringen van Anton Vandeursen

Elk jaar opnieuw had ik bij het invullen van onze aangiftes via het programma van de Belastingdienst van de overheid een vermoeden dat onze aangiftes niet volledig waren. Een vermoeden dat maar bleef doorzeuren omdat ik geen zin had om een belastinggids door te werken of een belastingadviseur in de armen te nemen.

Een advertentie van Bokkz online belastingaangiftedienst op de website van de ING gaf me het idee dat ik op een eenvoudige wijze dit vermoeden kon toetsen door het Bokkz programma op onze aangiftes toe te passen. Inderdaad het aangifteprogramma van de Belastingdienst is onvolledig in het verwerken van allerlei besluiten die door de overheid zelf zijn genomen.

De ervaringen met Bokkz waren vanaf het begin prima.. Ondanks dat ik van applicaties in het geheel geen enkel benul heb, was ik toch best verwonderd hoe snel het online programma van Bokkz doorhad met welk ‘profiel’ hij van doen had en daardoor ‘wist’ welke belastingregels op onze situatie van toepassing waren om een eerlijk resultaat te berekenen. Zowel voor de belastingjaren 2013 als 2014 en 2015 hebben we ten slotte beduidend minder hoeven af te dragen dan in de voorlopige aanslagen van de Belastingdienst oorspronkelijk werd berekend.

Velen in mijn omgeving heb ik al gewezen op het bestaan van de Bokkz online belastingaangiftedienst en hen verteld welke voordelen we hadden bereikt. Maar vooral heb ik ze gewezen op de eenvoud van het Bokkz aangifteprogramma. En dat je bovendien voor een bedrag van € 25 nauwelijks meer uit kunt gaan. Behalve dat het Bokkz aangifteprogramma uitstekend werkt, heb ik tevens mogen ervaren dat de Bokkz helpdesk bestaat uit een hoog gekwalificeerd team. Een team dat mij fantastisch heeft geholpen met het formuleren van o.a. bezwaarschriften, het aanvragen van een kostenvergoeding aan de Belastingdienst enz.

terug naar particulier

Anton Vandeursen, Nijmegen

Je belastingen leuker en makkelijker?

Ja, graag!

Ik doe graag belastingaangifte via Bokkz en krijg een heel jaar service voor maar € 25. Zonder abonnement.

Aanmelden