Klantervaringen van Arja Philippart

Ik kreeg van de bank het advies om mijn belastingaangifte voortaan met Bokkz te gaan doen. Ik was best wat terughoudend. Want ik kende Bokkz niet en heb zelf ook niet zoveel fiscale kennis. Ik heb er dan ook helemaal geen spijt van dat ik het advies van de bank ben opgevolgd. Integendeel, mijn ervaringen met Bokkz waren (en zijn nog steeds) uitstekend. 

Als ik de sterke punten van Bokkz moet noemen, dan zijn dat:

  • Deskundige hulp bij aangifte IB (en goede adviezen);
  • Het verzorgen van een bezwaarschrift met succesvol resultaat;
  • Uitgebreide hulp bij een een andere fiscale kwestie middels het opstellen van een verzoekschrift, eveneens met een positief resultaat.

Veel van mijn familie en vrienden hebben geen fiscale achtergrond. Die beveel ik dan ook van harte Bokkz aan. Want naast een gemakkelijk aangifteprogramma merk ik dat alle contacten met Bokkz uitermate uitermate efficiënt en plezierig verlopen.

terug naar particulier

Arja Phillipart, Valkenswaard
LinkedIn