Klantervaringen van Cor Bart

Voordat ik tot een definitieve keuze van een nieuwe online dienst kom, wik en weeg ik zorgvuldig. Zeker als het gaat om een nieuw online programma voor je belastingaangifte. Ik denk dat dat mede komt door mijn beroep als verzekeringsadviseur. Wat mij vertrouwen gaf, was de duidelijke informatie op de website. Ik heb dan ook vorig jaar besloten mijn aangiften voortaan via Bokkz te gaan doen.

Mijn uiteindelijke ervaringen met het online aangifteprogramma van Bokkz waren prima. Een heel duidelijk en gebruiksvriendelijk programma. Het programma is zeker aan te bevelen aan diegenen die zelf de aangifte doen, maar hierbij toch enig advies en ondersteuning kunnen gebruiken. Ook het advies over een mogelijk recht op toeslagen (zoals bijvoorbeeld zorg- of huurtoeslag of gesubsidieerde rechtshulp) kan heel nuttig zijn.

Ik had de eerste keer wel wat vragen of kwam er niet helemaal uit. Maar daar heeft Bokkz een uitstekende klantenservice en helpdesk voor. Ook die ervaring is zeer positief. Indien er opmerkingen of vragen zijn, is de helpdesk zeer hulpvaardig, deskundig, vlot en attent!

terug naar particulier

Anton van Deursen
Nijmegen